news-details
Društvo

DF: Zakucan i posljednji ekser u sanduk crnogorske Prekookeanske plovidbe

 Demokratski front (DF) saopštio je danas da je zapljenom pola tone kokaina na brodu "Budva" "zakucan i posljednji ekser u mrtvački sanduk crnogorske Prekookeanske plovidbe". Za DF je “posebno iritirajuće “ saopštenje Uprave policije da su i oni učestvovali u akciji ” iako je brod pod crnogorskom zastavom isplovio iz Kazablanke u Maroku i uputio se ka luci Hamburg u Njemačkoj”.

- Izgleda da su u Upravi policije požurili da nam uhvate “muštuluk” kako je brod u vlasništvu Barske plovidbe sa crnogorskom posadom i pod crnogorskom zastavom zaplijenjen sa pola tona kokaina samo zahvaljujući izuzetnim naporima i samopregalaštvu Zorana Lazovića i Duška Golubovića. Sve brodove u vlasništvu Crne Gore trebalo bi prodati  kako se ne bi nanosila šteta časnim crnogorskim pomorcima koje više nijedna brodska kompanija ne želi da zaposli, jer ih povezuju sa kriminalnim radnjama režima-navodi se pored ostalog u saopštenju DF.

-A da kojim slučajem imamo VDT-a i SDT- a pozvali bi ih da istraže i procesuiraju još jednu koakinsku aferu, a pošto ih nemamo, uvjereni smo da njemačko tužilaštvo neće ni sa kim sklapati sporazum o krivici-navodi se u saopštenju.

  • Tagovi
  • DF